0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Anmeldelse: Laura tester ASICS GEL-Nimbus 26

ASICS GEL-Nimbus 26 er den nyeste i rækken af markedets måske mest kendte løbesko. En løbesko, der efterhånden er gået i generationer. Den har Laura fra Løberen Lyngby testet for at se, hvordan den måler sig mod de sidste i rækken. Du kan blive klogere på hendes oplevelse her.

Det var med stor glæde, at jeg i sin tid fik øjnene op for Asics Nimbus-serien. Som løber har jeg en lang portfolio med skader, og mit fokus var derfor ikke at finde en hurtig konkurrencesko, men snarere en neutral løbesko med god holdbarhed til mange rolige kilometer. Jeg har derfor trofast fulgt seriens generationer og har endnu ikke ladet mig skuffe.

Forgængeren GEL-Nimbus 25 talte derfor ind i mine behov med dens komfort og gode stødarbsorbering. Skoen blev min number one go-to og en sikker vinder til hverdagens træning og rolige km. 

Det var derfor med stor glæde, at jeg gik ind til at skulle teste den nye Asics GEL-Nimbus 26.

Hvad er nyt? 

Skoens overdel er lavet i et materiale, der er mere åndbart end sin forgænger. Det tilgodeser løb i varmere temperaturer eller lange løb, hvor foden udvider sig en smule. Den er derfor knap så snæver, og opdateringerne gør, at jeg personligt oplever mere plads og øget komfort på de længere ture. 

Skoens mellemmål har fået små geometriske justeringer, der giver en øget responsivitet og bidrager til en følelse af lethed på løbeturen. 

Skoens ydersål har intregreret HYBRID ASICSGRIP-gummi, der giver en mere greb-sikker oplevelse. Derudover har Nimbus 26 et mere aggressivt ydersålsmønster, der gør sig bedre egnet til skovstier, hvor forgængeren var meget orienteret mod løb på asfalt. Skoen tilgodeser derfor løb under alle vejrforhold, hvilket er ideelt for én som mig, der ikke lader vejret definere, hvorvidt jeg hopper i løbeskoene.

Hvad fungerer?

Asics GEL-Nimbus 26 har beholdt det innovative FFBlast+ ECO skum, som for første gang blev introduceret i den tidligere GEL-Nimbus 25. Skoen bevarer dermed sin blødhed der kombineret med den usynlige PureGel i mellemsålen giver en ideel støddæmpning. På den måde bidrager skoen med en ”bounce”-fornemmelse og høj energireturnering.

Konklusion

På trods af at være en inkarneret Nimbus-fan, vil jeg påstå, at denne sko er en værdig efterfølger til seriens foregående modeller. Skoen er en ideel allround-løbesko, og ASICS har formået at lytte til de adresserede ønsker og behov fra de tidligere modeller. 

Du kan blive klogere på, om skoen er den rette for dig ved at kigge forbi én af vores butikker og prøve den på!